Americanii au început ATACUL pe piaţa românească. Cea mai nouă MULTINAŢIONALĂ care ia cu asalt România

Postat la 28 noiembrie 2018 1089 afişări

First Bank, fostă Piraeus Bank România, achiziţionată de fondul de investiţii american J.C. Flowers, a început asaltul pe piaţa bancară românească, în încercarea de a-şi face loc pe o piaţă aglomerată şi a intra, ca prim pas, în top 10.

Americanii au început ATACUL pe piaţa românească. Cea mai nouă MULTINAŢIONALĂ care ia cu asalt România

Până la sfârşitul anului, toate cele 40 de sucursale din Bucureşti, precum şi unitatea bancară din Alba Iulia vor purta noua identitate de brand a băncii. La începutul anului viitor, procesul de rebranding se va extinde şi la nivelul sucursalelor aflate în ţară, se arată într-un comunicat de presă al băncii. 

 

Nicolae Dănilă, preşedintele consiliului de administraţie al First Bank, a spus că: astăzi începem un nou proiect, prin care încercăm să construim împreună o instituţie financiară românească responsabilă pe termen lung.

 

Nicolae Dănilă şi-a început cariera bancară acum 44 de ani la Bucureşti, unde americanii au deschis prima bancă din fostul bloc comunist. El a lucrat pentru americani peste două decenii, banca înregistrând mai multe tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, ajungând astăzi la entitatea J.P Morgan Chase, cel mai mare grup bancar american.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incepere,
asalt,
piata,
romania,
americani,
atac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.