ULTIMA ORĂ | Pregătiri de vremea rea: 11.000 de poliţişti şi pompieri, mobilizaţi pentru ninsorile abundente aşteptate

Postat la 27 noiembrie 2018 249 afişări

În următoarele zile, 17 judeţe din ţară se vor confrunta cu un episod de vreme rece, cu ninsori abundente, depuneri de gheaţă şi intensificări ale vântului. Cu această ocazie Ministerul de Interne a mobilizat peste 11.000 de pompieri şi poliţişti pentru a interveni dacă situaţia o va impune.

ULTIMA ORĂ | Pregătiri de vremea rea: 11.000 de poliţişti şi pompieri, mobilizaţi pentru ninsorile abundente aşteptate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod Galben de ninsori viscolite şi depuneri de gheaţă, valabilă din această noapte, până mâine la ora 20.00, pentru Municipiul Bucureşti şi 17 judeţe din sudul şi sud-estul ţării. Este vorba despre judeţele: Dolj, Vâlcea, Olt, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova, Buzău, Ialomiţa, Ilfov, Călăraşi, Vrancea, Brăila, Tulcea, Constanţa şi Galaţi.

 

Potrivit meteorologilor, în zonele respective se vor semnala ninsori abundente, iar vântul va bate cu putere şi va atinge în anumite zone viteza de 75 km/h, viscolind zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii sub 100 de metri.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.