Amenzi de 19.000 de lei în prima zi de Untold. Au fost prinse 23 de persoane cu substanţe interzise

Autor: Cosmin Pirv Postat la 06 august 2022 179 afişări

Amenzi de 19.000 de lei în prima zi de Untold. Au fost prinse 23 de persoane cu substanţe interzise

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în prima zi a festivalului Untold, amenzi în valoare de 19.000 de lei. De asemenea, au fost prinse 23 de persoane care avea substanţe interzise.

În prima zi de festival, poliţişti din cadrul IPJ Cluj au aplicat 18 amenzi în valoare de 17.830 lei şi 27 de avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au dat 4 amenzi în valoare de 1.100 lei.

În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 23 persoane, identificate având asupra lor substanţe interzise.

Echipajele implicate în acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi de prim-ajutor aflate la cele 5 posturi medicale au acordat sprijin participanţilor, ffind înregistrate 26 de excoriaţii, 44 de cazuri de dureri digestive, 12 de cefalee, 19 de stări post consum alcool şi alte 173 de cazuri cu afecţiuni medicale diverse (contuzii sau entorse, contracturi musculare, probleme cardiace, administrare tratament pentru afecţiuni diverse, etc.).

Şapte adulţi au fost duşi la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

„Dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului a urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranţă a accesului, precum şi gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale. Putem afirma că obiectivul de prevenire a fost atins şi nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, au transmis autorităţile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
untold,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.