Amendă 500 de lei dacă eşti prins făcând asta. ANAF stă cu ochii pe proprietari

Postat la 25 iulie 2023 594 afişări

Amendă 500 de lei dacă eşti prins făcând asta. ANAF stă cu ochii pe proprietari

Proprietarii care nu îşi ȋnregistrează contractele de ȋnchiriere la ANAF riscă amendă de 500 de lei plus plata taxelor din urmă pentru banii nedeclaraţi.

Amendă 500 de lei dacă nu declari la ANAF contractul de închiriere a unei locuinţe. Măsura a fost pusă în aplicare în condiţiile în care foarte mulţi proprietari nu îşi declară veniturile la ANAF ca să nu mai plătească impozite.

Depunerea contractelor este benefică atât pentru chiriaş cât si pentru proprietar, mai ales în cazul în care între cei doi apar neînţelegeri.

Numărul de contracte de închiriere depuse a crescut cu peste 60.000 în primele şase luni faţă de aceeaşi perioadă din 2022, şi datorită acestei măsuri

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
anaf,
ochi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.