Ambasadorul Cristian Istrate, rănit în accidentul în urma căruia fiul său cel mare a murit, este în stare stabilă

Postat la 15 iulie 2013 266 afişări

Şeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, rănit în accidentul produs duminică pe DN 1, în judeţul Sibiu, a fost operat de ruptură de splină, starea acestuia fiind stabilă, în timp ce soţia acestuia nu a necesitat internarea.

Ambasadorul Cristian Istrate, rănit în accidentul în urma căruia fiul său cel mare a murit, este în stare stabilă

 Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat luni că ambasadorul Cristian Istrate a fost operat de ruptură de splină, starea lui fiind stabilă.

"Operaţia a decurs normal. Pacientul este stabil, internat pe secţia reaminare", a spus Decebal Todăriţă.

Potrivit medicului, soţia diplomatului, care a suferit un traumatism toracic minor, nu a necesitat internare, plecând din Unitatea Primiri Urgenţe după câteva ore de supraveghere.

Todăriţă a mai spus că şoferiţa care a provocat accidentul rutier, o femeie de 28 de ani, nu a necesitat internare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ambasadorul-cristian-istrate-ranit-in-accidentul-in-urma-caruia-fiul-sau-cel-mare-a-murit-este-in-stare-stabila-11122613
11122613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.