Ambasador american: Relaţia SUA-Marea Britanie va prospera chiar şi în urma ieşirii Londrei din UE

Postat la 06 martie 2019 42 afişări

Relaţia Marii Britanii cu Statele Unite este mai importantă ca oricând şi va prospera chiar şi după ce aceasta va ieşi din Uniunea Europeană, a declarat miercuri ambasadorul american la Londra, Woody Johnson, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Ambasador american: Relaţia SUA-Marea Britanie va prospera chiar şi în urma ieşirii Londrei din UE

"Sunt convins că, indiferent ce o să decideţi să faceţi, această relaţie specială va continua şi va prospera", a declarat acesta pentru BBC.

Johnson a mai declarat că nu poate confirma dacă preşedintele american Donald Trump va efectua o vizită oficială în Marea Britanie în luna iunie.

"Nu am acest detalii acum. Are un program foarte, foarte încărcat. Dar ne-ar plăcea să vină aici", a adăugat diplomatul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
relatie,
american,
marea britanie,
ambasador

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.