Ambasada Suediei, reacţie amuzantă la vestea că trenul Connecting Europe a plecat din România

Postat la 20 septembrie 2021 413 afişări

Ambasada Suediei, reacţie amuzantă la vestea că trenul Connecting Europe a plecat din România

Suedezii aşteaptă trenul Connecting Europe, ce tocmai a plecat din România. Dar nu oricum, ci vor să vină încărcat cu bunătăţi. „Ne-aţi pus şi nouă la pachet o zacuscă?”, ne întreabă cei de la Ambasada Suediei.

Suedezii sunt pofticioşi şi le plac bucatele tradiţionale româneşti. „Umblă vorba că trenul expres Connecting Europe a plecat din România. La noi ajunge pe 1 octombrie. Ne-aţi pus şi nouă la pachet o zacuscă?”, a postat Ambasada Suediei pe Facebook, duminică dimineaţă.

Românii au fost prompţi şi le-au răspuns. „Va trimitem şi zacuscă, numai că expiră până în 2023, când o să ajungă trenul”, a răspuns un internaut. „Am pus niste ardei kapia, piper, sare si inca cateva sa vi le asamblati singuri”, a scris un altul, făcând trimitere la mobila de la IKEA.

„V-am pus roşii, ardei, vinete, gogoşari, o oală mare, borcane, o foaie de tablă şi o broşură cu instrucţiuni. Ştiţi voi, clasic. Vă descurcaţi voi. Cred că am pus şi un imbus / allen key, din reflex”, a răspuns o altă persoană. „Mai bine nişte palincă, că aia nu se strică până ajunge la destinaţie cu CFR-ul”, a glumit un alt internaut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tren,
ambasada,
plecare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.