Altex şi Media Galaxy au înregistrat vânzări de două milioane de euro de Black Friday

Autor: Ioana Matei Postat la 23 noiembrie 2012 238 afişări

În prima zi a promoţiei de Black Friday, magazinele Altex şi Media Galaxy au înregistrat vânzări de două milioane de euro.

"Volumul de vânzări înregistrat astăzi, în prima zi a ofertelor de Black Friday, de două milioane de euro, se datorează atat disponibilităţii stocului, cât şi programului prelungit al magazinelor - astăzi majoritatea magazinelor noastre au deschis la ora opt. Şi ziua încă nu s-a încheiat, ne aşteptăm la o creştere a ritmului de vânzare după-amaiză", a declarat Răzvan Popescu, directorul de vânzări al Altex.

Cele mai căutate oferte sunt cele la LED-uri, camere foto, produse IT şi console, potrivit oficialilor companiei. Magazinele care au înregistrat cele mai mari vânzări sunt cele din Bucureşti, Galaţi, Constanţa, Iaşi, Alba Iulia şi Timişoara.

"Ne aşteptăm la vânzări care să depaşească cinci milioane de euro în zilele în care organizăm promoţia de Black Friday. Dupa evoluţia traficului în magazine şi a vânzărilor în primele ore ale dimineţii, putem estima că vom depăşi acest obiectiv, şi asta pentru că s-a creat un foarte mare orizont de aşteptare faţă de Black Friday şi pentru că prin preţ şi marfa prezenta la raft, noi vom răspunde corect acestor aşteptări", a mai spus Popescu.

Siteul retailerului Altex a fost indisponibil în prima parte a zilei din cauza numărului mare de vizitatori.Reţeaua Altex România cuprinde 93 de magazine în întreaga ţară.

Dan Ostahie este seful Altex

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
altex,
media galaxy,
black firday,
vanzari
/actualitate/altex-si-media-galaxy-au-inregistrat-vanzari-de-doua-milioane-de-euro-de-black-friday-10346399
10346399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.