Mai mulţi primari germani îi cer cancelarului Merkel fonduri pentru imigranţii români şi bulgari

Postat la 26 noiembrie 2013 45 afişări

Primarii a 15 oraşe germane au trimis o scrisoare liderilor Uniunii Creştin-Democrate (CDU) şi Partidului Social-Democrat (SPD) prin care cer fonduri suplimentare pentru imigranţii din România şi Germania.

Mai mulţi primari germani îi cer cancelarului Merkel fonduri pentru imigranţii români şi bulgari

 Cei 15 primari şi un consilier municipal au cerut cancelarului german, Angela Merkel, preşedintele CDU, lui Horst Seehofer, liderul Uniunii Creştin-Sociale, dar şi lui Sigmar Gabriel, preşedintele SPD, care negociază în prezent participarea la guvernare, fonduri suplimentare pentru a face faţă imigranţilor români şi bulgari, care nu au mijloace de a se întreţine singuri şi nu reuşesc să-şi găsească un loc de muncă, relatează Focus Online.

Aceştia cer celor trei politicieni să ţină cont şi de "situaţia financiară dificilă" a mai multor municipalităţi în cadrul negocierilor privind formarea unei coaliţii guvernamentale, după alegerile din septembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mai-multi-primari-germani-ii-cer-cancelarului-merkel-fonduri-pentru-imigrantii-romani-si-bulgari-11721739
11721739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.