Un inginer de 39 de ani din Bucureşti a renunţat să mai fie angajat şi face mii de euro de acasă

Autor: Razvan Muresan Postat la 26 noiembrie 2013 1949 afişări

Mihai Alexandru Crăciun este un inginer software de 39 de ani, din Bucureşti. De la înregistrarea pe Freelancer.com, el a lucrat pentru o serie de firme din Germania, SUA, Marea Britanie şi Australia. Spune că Freelancer este o modalitate foarte bună de a se conecta cu companiile care doresc să angajeze freelanceri din întreaga lume.

Un inginer de 39 de ani din Bucureşti a renunţat să mai fie angajat şi face mii de euro de acasă

"Cu acelaşi loc de muncă, aceleaşi competenţe şi acelaşi efort, se pot câştiga prin freelancer.com mult mai mulţi bani decât s-ar câştiga pe piaţa locală. Există întotdeauna de lucru, cu randament bun", spune Mihai Alexandru Crăciun.,

Un studiu realizat pe un eşantion de 5000 de români, a demonstrat că 58% au căutat locuri de muncă pe Internet pentru a câştiga bani în plus, în ultimele 12 luni. Aproximativ 60% dintre aceştia, au găsit de lucru.

"Am libertatea de a vă alege orele de lucru şi zilele libere. Ca să nu mai menţionez că evit agitaţia din trafic, în fiecare dimineaţă şi după-amiază. În prezent, bazându-mă pe succesul avut ca freelancer în acest an, intenţionez să-mi deschid propria companie software şi să angajez mai mulţi programatori", mai spune inginerul.

Freelancer.com, cel mai mare site web de freelancing şi afaceri din lume, a fost lansat în România, drept Freelancer.co.ro cu scopul de a crea 50.000 de noi companii în România, în primele şase luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
Freelancer.com,
lansare,
romania
/actualitate/un-inginer-de-39-de-ani-din-bucuresti-a-renuntat-sa-mai-fie-angajat-si-face-mii-de-euro-de-acasa-11721815
11721815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.