Alpha Bank Romania începe să acorde credite de nevoi personale integral online, pentru sume de maxim 49.000 lei

Autor: Roxana Rosu Postat la 14 decembrie 2023 5116 afişări

Alpha Bank Romania începe să acorde credite de nevoi personale integral online, pentru sume de maxim 49.000 lei

Alpha Bank Romania începe să acorde credite de nevoi personale într-un proces 100% digital, direct pe pagina de internet a băncii, pentru o sumă maximă de 49.000 lei.

" Redefinim experienţa de a obţine un credit, eliminând barierele de timp şi spaţiu, oferind maximă flexibilitate. Alpha Rapid 100% digital se adresează atât clienţilor existenţi, dar mai ales, spre deosebire de alte produse din piaţă, clienţilor noi, care vor sa înceapă astfel relaţia cu Alpha Bank Romania", a declarat Maria Bogodai, Director Divizia Banking Persoane Fizice la Alpha Bank Romania.

Clienţii pot solicita creditul oricând, complet digital, fără să participe la un video interviu cu un operator uman. Procedura este una extrem de uşoară, fiind necesară doar cartea de identitate, pe baza căreia se face identificarea online şi se colectează datele necesare. La finalul acestui proces automatizat, clienţii vor primi banii direct în contul curent, iar contractul de credit semnat digital atât de client cât şi de banca va fi primit prin e-mail.

Suma maximă care poate fi acordată este de 49.000 lei, iar perioada de rambursare de până la 5 ani. Comisionul de acordare este zero.

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare şi financiare din Grecia. Activităţile internaţionale ale Grupului se extind pe lângă România, şi în Regatul Unit, Luxemburg şi Cipru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alpha bank,
romania,
clienti,
acordare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.