Alpha Bank ofera bonus la dobanzi pentru cei care isi fac depozite pana la 20 mai

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 11 aprilie 2011 72 afişări

Clientii Alpha Bank Romania care isi constituie in perioada 6 aprilie – 20 mai un depozit la termen prin instrumentul Depozitul Anului beneficiaza de un bonus adaugat valorilor standard ale dobanzilor, informeaza banca.

Depozitul Anului poate fi constituit in lei, euro sau dolari pe o perioada de 84 de zile, iar in perioada promotiei, clientii care reinnoiesc sau constituie un depozit primesc 0,50% bonus de dobanda pentru depozitele in lei si 0,25% pentru cele in euro sau dolari. Astfel, valoarea totala a dobanzii acordate devine 7,25% pe an la depozitele constituite in lei, 4,25% pe an pentru euro si 3,50% pe an pentru dolari.

Banca nu percepe comision de retragere a numerarului daca banii sunt retrasi in ziua cand Depozitul Anului ajunge la scadenta sau in urmatoarele trei zile lucratoare.

Suplimentar, clientii pot opta pentru un card Alpha Card Visa Electron, fara taxa de emitere si administrare, iar pentru depozitele in valoare de peste 10.000 euro sau echivalent beneficiaza de emiterea unui card netranzactional, Alpha Club, prin intermediul caruia au acces la facilitatile oferite prin reteaua magazinelor partenere.

La finele lui martie, Alpha Bank a lansat o oferta si pentru IMM, respectiv un depozit la termen cu dobanzi de pana la 5,25% la lei si 2% la euro si cu plata dobanzii saptamanal.

Alpha Bank Romania a incheiat anul trecut cu o cota de piata de 6,2% dupa active si cu un profit brut de 49,2 milioane de euro, in scadere cu 3% fata de 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alpha-bank-ofera-bonus-la-dobanzi-pentru-cei-care-isi-fac-depozite-pana-la-20-mai-8146035
8146035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.