Almin Adzovic este noul managing director al MSD România

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 mai 2012 112 afişări

Almin Adzovic este noul managing director al companiei MSD din România, începând de la 1 mai 2012, el preluând mandatul americanului Steve Warner, care a părăsit compania şi domeniul farmaceutic la începutul anului.

Adzovic are peste 20 de ani de experienţă internaţională în industria farmaceutică, începându-şi cariera la Johnson & Johnson, unde a ocupat diverse poziţii în departamentele de vânzări şi marketing. El s-a alăturat companiei MSD în 2001, în funcţia de Country Manager pentru Bulgaria, Macedonia şi Albania.

"Sunt copleşit de gradul de transformare pozitivă prin care a trecut această ţară de la prima mea vizită aici, în 1995, şi până acum", spune Almin Adzovic.

Din luna mai a acestui an, el a fost numit managing director al MSD România, după ce şi-a petrecut ultimii şase ani în poziţia de Country Manager al MSD Croaţia. Dată fiind experienţa sa anterioară, Dl Adzovic este deja familiarizat cu piaţa farma şi cu domeniul sănătăţii din România şi este pregătit pentru noua sa misiune.

Compania Merck, cunoscută drept MSD în afara Canadei şi a Statelor Unite, este lider mondial în industria sănătăţii, contribuind la sănătatea populţiei de pe întregul glob. Prin medicamentele eliberate pe bază de prescripţie medicală, vaccinuri, terapii biologice şi produse de îngrijire de larg consum, dar şi produse veterinare, MSD colaborează şi operează în peste 140 de ţări pentru a furniza soluţii inovatoare de sănătate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/almin-adzovic-este-noul-managing-director-al-msd-romania-9624682
9624682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.