Alina Dumitru şi Corina Căprioriu au câştigat Cupa Europei la judo

Postat la 09 august 2010 21 afişări

Campioana olimpică la categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru, şi Corina Căprioriu (57 kilograme) au câştigat, sâmbătă, Cupa Europei, de la Hamburg. Până la medalia de aur, Alina Dumitru şi-a trecut în cont cinci victorii, învingându-le, pe rând, pe Oiana Blanco (Spania), Kay Kraus (Germania), Amelie Rosseneu (Belgia), Katharina Mentz (Germania) şi, în finală, pe spaniola Aida Sarmiento.

La aceeaşi categorie (48 kg), Carmen Bogdan a fost învinsă, în primul tur, de olandeza Patty Joldersma, iar Violeta Dumitru a debutat cu dreptul în faţa sportivei franceze Aurore Climence, dar apoi a cedat în turul următor, în lupta cu Michaela Baschin (Germania). În recalificări, Violeta Dumitru a fost eliminată de Volha Leshchanka (Belarus).

La categoria 57 de kilograme, două spor-tive din lotul antrenat de Florin Bercean şi-au disputat medalia de aur, Corina Căprioriu şi Andreea Chiţu. Căprioriu a câştigat grupa B, după ce le-a eliminat pe Emilie Amaron (Franţa), Shushana Hevondian (Ucraina), Gabrielle Deflo-renne (Franţa), Juul Franssen (Olanda) şi Sandy Nisser (Germania), în timp ce Andreea Chiţu le-a învins pe Eva Erlebach (Elveţia), Dominique Lantinga (Olanda), Julia Ruiz (Franţa), Kitty Bravik (Olanda) şi Ben Melech Liraz (Israel), câştigând grupa A.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alina-dumitru-si-corina-caprioriu-au-castigat-cupa-europei-la-judo-6814428
6814428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.