Alexandru Bălan, supranumit „Colo”, vloggerul care a instigat la viol, a fost eliberat, dar magistraţii i-au dat o lovitură uriaşă. Ce nu mai are voie să facă de azi

Postat la 10 iunie 2020 1680 afişări

Alexandru Bălan, supranumit „Colo”, vloggerul care a instigat la viol, a fost eliberat, dar magistraţii i-au dat o lovitură uriaşă. Ce nu mai are voie să facă de azi

Vloggerul Colo, pe numele său Alexandru Bălan, a fost eliberat şi va fi în control judiciar pentru 60 de zile. În tot acest timp, vloggerul nu va putea publica nimic pe YouTube, Facebook sau Instagram.

Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online cu numele de Colo, a fost pus în libertate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, după ce marţi seară a fost reţinut de poliţişti.

Oamenii legii au dispus înlocuirea reţinerii cu măsura controlului judiciar.

În următoarele 60 de zile, Colo nu va avea voie să posteze nimic în spaţiul online, fie că e vorba de Youtube, Facebook, Instagram sau Tik Tok.

Vloggerul a fost reţinut după ce a incitat la violenţă împotriva unei minore, inclusiv la violarea acesteia.

„În luna august 2019, inculpatul a realizat un videoclip de tip vlog/live streaming în care îşi instigă urmăritorii şi abonaţii să realizeze infracţiuni de viol cu precădere asupra persoanelor de sex femeiesc minore, considerând că aceste fapte sunt justificate având în vedere aspectul fizic al acestora şi vestimentaţia sumară, videoclip ce a fost înregistrat şi postat pe platforma online YouTube, videoclipul fiind vizualizat de aproximativ 77.000 de persoane", arată procurorii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
balan,
eliberare,
instigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.