Alexandre Paul Maymat va fi numit administrator al BRD, începând cu 1 mai, în locul lui Guy Poupet

Postat la 22 martie 2012 44 afişări

Alexandre Paul Maymat a fost propus pentru a prelua poziţia de administrator al BRD-Groupe Societe Generale, începând cu 1 mai, ca urmare a retragerii din funcţie a lui Guy Poupet, preşedinte-director general al băncii, a anunţat joi banca.

Numirea lui Maymat este condiţionată de obţinerea aprobării de la Banca Naţională a României. Schimbările în CA vor fi votate într-o AGA programată pentru 26 aprilie, potrivit unui convocator AGA transmis, joi, de bancă Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Agenţia MEDIAFAX a anunţat la începutul lunii decembrie că Maymat va prelua conducerea BRD, după plecarea lui Poupet. Anterior, Maymat a fost administrator şi director general al Societe Generale Camerun. În aceeaşi AGA, acţionarii vor vota şi propunerea de dividend. BRD-Groupe Societe Generale propune acţionarilor distribuirea unor dividende în valoare cumulată de 116,3 milioane lei (26,6 milioane euro), în scădere cu 7% faţă de suma acordată anul trecut din câştigul aferent anului 2010.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alexandre-paul-maymat-va-fi-numit-administrator-al-brd-incepand-cu-1-mai-in-locul-lui-guy-poupet-9426685
9426685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.