ALERTĂ Miniştrii PSD-ALDE, convocaţi la Palatul Victoria

Postat la 27 mai 2019 49 afişări

Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat luni, la Palatul Victoria, pe miniştri pentru o discuţie informală, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale, după ce, duminică seara, a afirmat că nu trebuie să îşi dea demisia şi că, dacă cineva doreşte să cadă guvernul, trebuie depusă moţiune de cenzură.

ALERTĂ Miniştrii PSD-ALDE, convocaţi la Palatul Victoria

”Premierul i-a convocat pe miniştrii din cabinetul său pentru discuţie, probabil despre continuarea guvernării. Nu este o şedinţă”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică seara că nu trebuie să îşi dea demisia din Guvern, deoarece alegerile au fost pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare şi că, dacă cineva doreşte să cadă guvernul, trebuie depusă moţiune de cenzură.

„Cei care au cerut (demisia,n,.r), probabil nu cunosc legea sau sunt rău intenţionaţi. E vorba despre votul românilor, dar vă reamintesc, căderea unui guvern se face prin moţiune de cenzură. Nu am de ce (să işi dea demisia, n.r.). Am în spatele meu atâţia români care şi-au pus încrederea în noi, acest guvern. Categoric au incredere în noi. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Dacă se vrea demiterea Guvernului, se depune moţiune de cenzură”, a declarat premierul Dăncilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
convocari,
ministri,
palat,
palatul victoria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.