ALERTĂ meteo de vânt puternic şi ninsori până vineri după-amiază

Postat la 16 martie 2017 1289 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o informare meteo de intensificări ale vântului şi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în zona de munte, valabilă de miercuri, 15 martie, de la ora 23.00 până vineri, 17 martie, ora 15.00.

ALERTĂ meteo de vânt puternic şi ninsori până vineri după-amiază

Meteorologii avertizează că la munte vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi, mai ales în cursul zilei de joi şi în noaptea de joi spre vineri, se va depune strat nou de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

Temporar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60...70 km/h, iar pe crestele înalte rafalele vor depăşi 80...90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.Intensificări temporare ale vântului cu viteze de 50...60 km/h vor fi şi în restul teritoriului, cu precădere în regiunile estice, nordice şi centrale.

Potrivit ANM, mai ales în noaptea de joi spre vineri, precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala în estul şi sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restrânse în Moldova şi izolat în Muntenia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.