Liderul PSD, Liviu Dragnea, la bilanţul MAI: Vor fi creşteri „spectaculoase” de salarii, mai mult decât dublu

Postat la 15 martie 2017 171 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la bilanţul MAI, că personalul acestei instituţii va beneficia de majorări salariale „substanţiale”, iar în cazul celor care au salariile cele mai mici, creşterile vor fi „spectaculoase” respectiv „mai mult decât dublu” pentru unele categorii.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, la bilanţul MAI: Vor fi creşteri „spectaculoase” de salarii, mai mult decât dublu

„Vreau să vă asigur că, în ceea ce priveşte Legea salarizării, funcţionarii din MAI şi, în mod special cei care lucrează direct cu cetăţenii, cei care lucrează direct în stradă vor avea o creştere semnificativă pentru că este firesc şi chiar o merită”, le-a spus Dragnea poliţiştilor, în discursul său.

 

După prezentarea bilanţului, Dragnea a fost întrebat de jurnalişti la ce creştere salarială s-a gândit pentru personalul MAI, el menţionând că a avut o discuţie cu ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, iar creşterile vor fi „spectaculoase”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.