Alertă de securitate ridicată la Strasbourg: Autorul atacului, căutat în continuare. Sute de poliţişti participă la operaţiune

Postat la 12 decembrie 2018 46 afişări

Sute de poliţişti participă la operaţiunea de căutare a supectului în atacul armat din Strasbourg din estul Franţei, în urma căruia trei persoane au murit şi alte 11 au fost rănite, în timp ce autorităţile au decretat o alertă de securitate ridicată, relatează Le Figaro şi BBC.

Alertă de securitate ridicată la Strasbourg: Autorul atacului, căutat în continuare. Sute de poliţişti participă la operaţiune

Acesta a fugit de la faţa locului după un schimb de focuri cu poliţiştii. Autorităţile au transmis că cel mai probabil este rănit.

„Suspectul a intrat în contact cu serviciile de securitate de două ori”, a declarat Christophe Castaner, ministrul francez de Interne.

 

Atacul armat a avut loc la un târg de Crăciun organizat în Piaţa Kléber din centrul oraşului Strasbourg.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
securitate,
strasbourg,
alerta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.