Alegerile de la Federaţia de Tenis, contestate. Ion Ţiriac: Credeţi că mă interesează unul din Congo?

Postat la 18 iulie 2019 60 afişări

Ion Ţiriac, ales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, a ajuns, joi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, după ce Unul dintre candidaţii la şefia Federaţiei, Marius Vecerdea, a contestat alegerile de la Federaţia Română de Tenis.

Alegerile de la Federaţia de Tenis, contestate. Ion Ţiriac: Credeţi că mă interesează unul din Congo?

Unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis, dar şi la un post de vicepreşedinte, Marius Vecerdea, a contestat alegerile din cadrul Federaţiei Române de Tenis din poziţia sa de preşedinte al Clubului Sportiv Pamira.

Prezent la Tribunalul Bucureşti, Ion Ţiriac a declarat că nu ştie exact motivul pentru care alegerile sunt contestate şi speră ca Ministerul Tineretului şi Sportului să acorde spijinul necesar tenisului românesc.

"Nu am înţeles nici 1% din termenele juridice care au fost. Se pare că este un cetăţean american care are un club la Sibiu şi de vreo 5 ani, de 4 ani dă în judecată Federaţia Română de Tenis pentru orice motiv. Eu în situaţia în care sunt am treabă. Asta e legea, suntem o ţară democratică, dar eu am treabă de făcut, Centrul naţional, refăcut eventual dacă ne da înapoi banca, leagănul nostru al tenisului de la Staicu, am de făcut centrele de juniori. Avem treabă. S-a ales, înţeleg eu, democratic, eram în sala aia când s-a ales. Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu ştiu nu înţeleg şi să fiu sincer dumneavoastră credeţi că chiar mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte, care, având în vedere ce este ce face, ne dă în judecată, nu mă interesează, îmi văd de treaba mea sperând că Ministerul Tineretului şi Sportului care a agreat Federaţia Română îşi face datoria şi ne bagă şi nouă sumele acelea care nu au fost alocate în ultimii 3,4 ani să facem treaba care o facem. Noi nu am putut să trimitem un junior la US Open, nu am putut să trimitem la Wimblendon suficienţi juniori, nici banii de transport nu-i aveam pentru că am fost blocaţi. Cine răspunde de acest individ, el nu are niciun fel de răspundere pentru că nu cred că o poate percepe", a declarat Ion Ţiriac la ieşirea din tribunal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
federatie,
tenis,
alegeri,
contestare,
ion tiriac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.