Cuc: lucrările la drumul Bacău - Neamţ vor începe la sfârşitul lui iunie 2020

Postat la 18 iulie 2019 50 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, joi, că până în la sfârşitul lunii iunie 2020 vrea să lanseze proiectarea şi execuţia drumului Expres Bacău – Neamţ, deşi studiul de fezabilitate necesită o perioadă de elaborare de 14 luni.

Cuc: lucrările la drumul Bacău - Neamţ vor începe la sfârşitul lui iunie 2020

„Vorbeam de lansarea proiectului de Drum Expres Bacău – Neamţ. Iată că am ajuns la final cu această procedură: s-au depus 4 oferte. L-am rugat pe domnul director general al CNAIR să întrunească, de urgenţă, Comisia şi să evalueze acest proiect, astfel încât până la sfârşitul lunii august să avem semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate. Ca şi ţintă ne-am propus ca la sfârşitul lunii iunie 2020 să lansăm proiectarea şi execuţia. Deşi perioada de elaborare a studiului de fezabilitate este de 14 luni, voi discuta cu firma, care va fi desemnată câştigătoare să comprimăm acest termen”, a declarat minitrul, joi.

Răzvan Cuc şi directorul general CNAIR au verificat stadiul lucrărilor la obiectivele de infrastructură din judeţul Neamţ. Ministrul a declarat că lucrările evoluează conform aşteptărilor şi obiectivelor propuse la începutul mandatului: „La începutul mandatului, în judeţul Neamţ, am spus că se vor asfalta 150 km. Până în prezent s-au asfaltat 80 km, urmând ca încă 70 km să se facă între Moţca şi Castelul de Apă şi între Târgu Neamţ şi localităţile învecinate. Aici am fost în luna martie şi încă nu se întâmplase nimic. Acum vedeţi că lucrurile au luat o altă turnură. Investiţiile vor continua”, a afirmat acesta.C

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
neamt,
bacau,
drum,
incepere,
lucrari,
elaborare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.