ALEGERI LOCALE 2016. Ce scor îşi propun principalele partide la alegerile locale de duminică

Postat la 04 iunie 2016 176 afişări

Liderii partidelor mari au ezitat să îşi asume un procent clar la scrutinul din 5 iunie, social-democraţii fiind însă siguri de locul întâi, liberalii dovedindu-se cei mai temători, iar cele trei partide mici - ALDE, UNPR şi PMP visând fiecare la un scor din două cifre.

În contextul în care alegerile locale vin la puţin timp după ce a fost condamnat definitiv în dosarul ''Referendumul'', preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ezitat multă vreme până a avansat un procent clar pe care şi-l propune la locale. În cele din urmă, într-o emisiune televizată, el a declarat că în opinia sa PSD nu are cum să scadă sub 35%. Astfel, ţintele asumate au fost victoria Gabrielei Firea în Capitală, un număr de primari mai mare decât în prezent şi un vot politic la consiliile locale în jur de 35%.

El şi-a retras treptat declaraţiile despre o eventuală demisie din fruntea partidului, ultima versiune înainte de scrutinul de duminică fiind că îşi depune mandatul dacă PSD nu va fi primul în preferinţele electoratului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scor,
propunere,
focus,
liberali,
cifre,
lideri
/actualitate/alegeri-locale-2016-ce-scor-isi-propun-principalele-partide-la-alegerile-locale-de-duminica-15429001
15429001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.