ALEGERI ÎN SUA: Primele birouri de vot la alegerile prezidenţiale s-au deschis. Mitt Romney a votat

Postat la 06 noiembrie 2012 25 afişări

Primele birouri de vot s-au deschis în nouă state americane, marţi dimineaţa, la ora 06.00 (13.00 ora României) în vederea alegerilor prezidenţiale, în cadrul cărora se confruntă Barack Obama şi republicanul Mitt Romney.

Mitt Romney, candidatul republican la preşedinţia SUA, a votat, marţi, împreună cu soţia sa, Ann, în orăşelul Belmont (statul Massachusetts). Romney, care s-a declarat încrezător că va câştiga, îl înfruntă pe preşedintele Barack Obama într-un scrutin care, conform sondajelor, va avea un rezultat foarte strâns. Întrebat care este starea sa de spirit, Romney a afirmat că este încrezător în şansele sale de victorie. Candidatul se va deplasa în cursul zilei de marţi în Cleveland (statul Ohio), apoi la Pittsburgh (Pennsylvania), la sediul său de campanie. Spre sfârşitul zilei, Romney va aştepta rezultatul votului în Boston.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
alegeri,
prezidentiale,
romney
/actualitate/alegeri-in-sua-primele-birouri-de-vot-la-alegerile-prezidentiale-s-au-deschis-mitt-romney-a-votat-10279256
10279256
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.