Alegerea noii conduceri PSD nu a fost validată din cauza unei contestaţii a lui Liviu Dragnea

Postat la 08 august 2019 71 afişări

Tribunalul Bucureşti judecă azi, după ora 17.00, o contestaţie depusă de Liviu Dragnea şi care vizează deciziile luate la Congres. Instanţa ar fi trebuit să valideze deciziile din Congresul din 29 iunie, dar validarea a fost amânată pe motivul existenţei unei contestaţii a fostului lider PSD.

Alegerea noii conduceri PSD nu a fost validată din cauza unei contestaţii a lui Liviu Dragnea

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea nu contestă direct alegerea Vioricăi Dăncilă. Informaţiile apărute în spaţiul pubic fac referire la situaţia lui Liviu Dragnea din momentul organizării Congresului, şi anume că nu demisionase din funcţia de preşedinte.

Contestaţia depusă însă pe 3 iulie şi amânată în 22 iulie a făcut ca nici deciziile Congresului PSD să nu fie validate de instanţă până la o hotărâre definitivă privind contestaţia lui Dragnea.

Sesizarea judecă la Secţia Civilă din cadrul Tribunalului Bucureşti joi după-amiaza, obiectul fiind "modificarea conducerii partidului", la care au fost depuse mai multe cereri de intervenţie.

Prin amânarea validării deciziilor privind congresul din 29 iunie, s-a amânat practic şi validarea noii conduceri a PSD: Viorica Dăncilă- preşedinte al formaţiunii, Eugen Teodorovici- preşedinte executiv PSD şi Mihai Fifor- secretar general PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
validare,
dragnea,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.