Al zecelea magazin Halewood - The Winery Outlet, la Sibiu

Autor: Ioana Mihai Postat la 16 decembrie 2011 135 afişări

În perioada sărbătorilor de iarnă, Cramele Halewood, Furnizor al Casei Regale a României, deschide la Sibiu un magazin de 40 mp. Halewood este cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România şi unul dintre cei mai importanţi producători de vinuri de calitate superioară de pe plan local.

"Deschiderea unui magazin în Sibiu face parte din planul nostru de extindere a reţelei Halewood - The Winery Outlet. Căutăm să fim prezenţi în toate oraşele mari şi să ajungem la cât mai mulţi oameni", declară Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Spaţiul comercial are o suprafaţă de 40 mp, din care 22 de mp sunt rezervaţi pentru vânzare, la vânzare fiind peste 300 sortimente de vin, atât din producţia Cramele Halewood cat şi importate de la cei mai importanţi producători din Europa, America, Australia şi Africa.

Halewood - The Winery Outlet Sibiu este magazinul cu numărul 10 deschis în ţară, pe lângă cele din Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Târgovişte, Urlaţi şi Câmpulung.

Alături de Cramele Halewood, din Grupul Halewood mai fac parte Halewood România, Domeniile Halewood şi Halewood Internaţional Premium Imports. Halewood are in propietate crame şi plantaţii de viţă de vie in regiunea Dealu Mare, Podişul Transilvaniei şi Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein & CIE Azuga fondate in 1892, unde se continuă tradiţia producerii vinurilor spumante după metoda tradiţională, de fermentare a vinului in sticlă. In Ploieşti se află sediul Cramelor Halewood, vaste pivniţe subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle) precum şi liniile de îmbuteliere. Grupul Halewood deţine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, cu o investiţie de peste 7 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
magazin,
Winery Outlet,
Sibiu
/actualitate/al-zecelea-magazin-halewood-the-winery-outlet-la-sibiu-9068127
9068127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.