Al treilea Metro Punct

Postat la 08 decembrie 2010 49 afişări

Reteaua de magazine Metro Cash & Carry deschide la Buzau al treilea spatiu pe modelul Metro Punct, un spatiu de 1.700 mp cu un sortiment de 3.500 articole.

Desi oficialii companiei nu au oferit detalii despre investitie, bugetul dedicat unui astfel de spatiu se plaseaza in jurul a un milion de euro. Reteaua germana a deschis anul acesta alte doua magazine Metro Punct, la Sautu Mare si Piatra Neamt.

Dupa ce cifra de afaceri a Metro Cash & Carry a atins un maxim in 2007, an in care a depasit 1,5 miliarde de euro, vanzarile au scazut, ajungand anul trecut la un nivel apropiat de cel din 2005. Metro Cash & Carry este prima retea comerciala internationala care a intrat pe piata din Romania si, in plus, a fost si prima care a incheiat etapa de extindere agresiva, pentru ca din 2005 sa intre in perioada de consolidare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Metro Punct,
magazin,
deschidere
/actualitate/al-treilea-metro-punct-7792187
7792187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.