Al treilea magazin sub sigla Carrefour Express Angst

Autor: Ioana Mihai Postat la 28 noiembrie 2011 59 afişări

Grupul Carrefour în România şi Angst deschid mâine, 29 noiembrie, cel de-al treilea magazin de proximitate sub siglele Carrefour Express şi Angst, în Capitală, zona Drumul Taberei.

Parteneriatul între Carrefour România şi Angst a fost lansat în premieră în România, pe 13 octombrie anul curent şi reprezintă un nou pas în strategia multiformat a Grupului Carrefour: dezvoltarea pe formatul de proximitate.

Carrefour Express Angst Moghioroş este cel de-al treilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, după primele două deschise în Piaţa Domenii şi la 13 Septembrie.

Suprafaţa de vânzare este de aproximativ 430 mp, pe rafturi fiind reunite aproximativ 4.550 de produse. Magazinul are patru case de marcat şi 23 de angajaţi.

Grupul Angst România are trei fabrici, la Buftea (carne proaspătă şi preparate fierte, afumate), Salsi Sinaia (produse crud uscate), Videle (fabrica de procesare a laptelui) şi 24 magazine de tip supermarket.

Carrefour operează în prezent în România trei formate de magazine, având 25 de hipermarketuri, 42 de supermarketuri Carrefour Market şi trei magazine de proximitate, de tip franciză, Carrefour Express Angst.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/al-treilea-magazin-sub-sigla-carrefour-express-angst-9011610
9011610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.