Al doilea judeţ din România în care purtarea măştii devine obligatorie în spaţiile aglomerate. Prefect: Suntem într-o zonă roşie

Postat la 29 iulie 2020 139 afişări

Al doilea judeţ din România în care purtarea măştii devine obligatorie în spaţiile aglomerate. Prefect: Suntem într-o zonă roşie

Masca devine obligatorie în spaţiile aglomerate din judeţul Dâmboviţa, s-a decis, miercuri, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Prefectul Aurelian Popa a declarat că judeţul este „în zonă roşie”. Dâmboviţa este al doilea judeţ unde masca devine obligatorie în spaţii deschise.

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că s-a decis, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, obligativitatea purtării măştii în spaţii deschise aglomerate, în toate localităţile din judeţ.

„Masca va fi obligatorie numai în spaţii deschise unde sunt aglomerări, precum în pieţe, târguri şi oboare. Nu va fi obligatorie pe stradă. Măsurile le luăm gradual. Această măsură intră în vigoare de joi, de la ora 6.00”, a declarat Popa.

Comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în târguri, oboare şi pieţe în judeţul Dâmboviţa vor trebui să poarte, pe lângă mască, şi mănuşi.

„Mănuşile nu sunt obligatorii şi pentru cetăţeni. Diseară este o şedinţă de guvern în care vor fi supuse aprobării şi măsurile luate în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi cu siguranţă şi noi vom completa deciziile într-o nouă şedinţă a Comitetului Judeţean, cu măsurile care se iau prin HG. Suntem într-o zonă roşie, aş putea spune”, a mai spus Popa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spatii,
prefect,
purtare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.