Agricola a deschis două magazine în două zile

Postat la 01 iunie 2012 45 afişări

Agricola Bacău a deschis un nou magazin în Bucureşti, azi, şi în Iaşi, ieri, în noul complex comercial. În spaţiul din Palas Mall, peste 1.000 de oameni au trecut pragul acestuia în câteva ore de la inaugurare, conform reprezentanţilor companiei.

"Ne-am gândit să abordăm clienţii care alocă mai puţin timp gătitului şi care sunt pretenţioşi cu ceea ce mănâncă. Prin urmare, magazinul Agricola din Palas Mall îşi întâmpină clienţii şi cu o gamă variată de piese din carne de pui rotisate, pentru o masă caldă, semipreparate pentru o cină rapidă şi gustoasă, precum şi specialităţi coapte la rotisor. Oferim astfel soluţii rapide şi la îndemână", a declarat Irina Comănescu, directorul reţelei de magazine Agricola Bacău.

Noul magazin din Palas Mall Iasi este al 65-lea din reţeaua de retail Agricola, compania intenţionând să ajungă la 75 pană la sfârşitul acestui an.Al 66-lea magazina fost deschis astăzi, în Piaţa Veterani, cartieul Militari din Bucureşti. Potrivit strategiei de expansiune reţeua Agricola Bacău va creşte de la 43 de magazine, la 1 decembrie 2010, la un număr total de 170 de magazine in anul 2014, în condiţiile unui climat economic stabil.

Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie.În 2010, Agricola Bacău deţinea 14% din piaţa cărnii de pui şi era lider cu 19% din piaţa de semipreparate şi produse de tip ready-meal. Conform studiilor, Salamul de Sibiu Agricola Bacău era lider în total segment Salam de Sibiu comercializat în România, cu 45% cotă de piaţă valorică în mai 2011.

În portofoliul companiei se regăsesc: carne de pui refrigerată, preparate şi specialităţi din carne fierte afumate; salamuri crude uscate, semipreparate şi produse tip ready meal din carne şi vegetale; ouă şi praf de ouă.

Din grupul Agricola Bacău fac parte: Agricola Internaţional, Salbac , Europrod, Avicola Lumina-Constanţa, Aicbac, Comcereal, Suinprod Siret, Agricontruct, G.A. Nutriţie Animală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Agricola,
magazine,
deschis
/actualitate/agricola-a-deschis-doua-magazine-in-doua-zile-9696617
9696617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.