Agresorul elevului injunghiat mortal la Craiova a fost retinut

Postat la 08 octombrie 2010 33 afişări

Voicu Romel Daniel, tanarul de 19 ani care a injunghiat mortal in apropierea unui liceu din Craiova un elev de 17 ani a fost retinut in cursul serii, pe 24 de ore, pentru omor calificat, dupa ce a fost audiat cateva ore la Parchetul Tribunalului Dolj.

In cursul diminetii de vineri, el va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Procurorii doljeni au intocmit dosar de cercetare penala in cazul elevului injunghiat mortal, dar suspectul poate fi acuzat si de tentativa de omor in cazul celuilalt elev agresat, anchetatorii asteptand concluziile medico-legale.

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacati joi cu cutitul de catre tanar, iar in urma incidentului unul dintre ei a murit, celalalt fiind ranit.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
parchet,
omor,
Craiova,
elevi,
scoala,
suspect,
ancheta
/actualitate/agresorul-elevului-injunghiat-mortal-la-craiova-a-fost-retinut-7456414
7456414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.