Agenţi ai poliţiei rutiere din Teleorman, anchetaţi pentru luare de mită

Postat la 10 noiembrie 2017 145 afişări

Direcţia Generală Anticorupţie a anunţat punerea în executare a unor mandate de percheziţie într-o cauză ce vizează infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale.

Agenţi ai poliţiei rutiere din Teleorman, anchetaţi pentru luare de mită

"Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Teleorman şi Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au pus în executare 5 mandate de percheziţie, într-o cauză care vizează săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale", notează un comunicat de presă emis de DGA.

"În fapt, în perioada iulie-noiembrie 2017, agenţi de poliţie rutieră din cadrul unei unităţi de poliţie au pretins şi primit sume de bani pentru a nu lua măsurile ce se impuneau faţă de conducători auto depistaţi că au încălcat legislaţia rutieră sau nu şi-au îndeplinit îndatoririle de serviciu cu ocazia constatării unor încălcări ale prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice.

Trei dintre percheziţii s-au desfăşurat la birourile agenţilor de poliţie iar două la autospeciale utilizate de aceştia.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale", se mai arată în document.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.