Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete au crescut la nouă luni

Postat la 08 noiembrie 2013 32 afişări

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în primele trei trimestre cu 0,2% ca serie brută şi cu 1,3% ca serie ajustată, iar cel al afacerilor pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a scăzut cu 3%, respectiv 3,5%, potrivit datelor transmise de INS.

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete au crescut la nouă luni

 "Volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor, serie brută, a crescut cu 0,2%, datorită creşterilor înregistrate la activităţile provenite din comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule (10,5%). Scǎderi au înregistrat activitǎţile provenite de la comerţul cu motociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi repararea motocicletelor (-8,9%), activitǎţile provenite de la întreţinere şi reparare a autovehiculelor (-8%) şi de la comerţul cu autovehicule (-5,2%)", se arată într-un comunicat al Institutului Naţional de Statistică.

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, serie brută, a înregistrat o cifră de afaceri cu 3% mai micǎ comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, provenită de la serviciile de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (-19,9%), de la activitǎţile agenţiilor turistice şi tur-operatorilor (-9,2%) şi de la activităţile de jocuri de noroc şi alte activităţi recreative (-4,9%).

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afacerile-din-comertul-cu-autovehicule-si-motociclete-au-crescut-la-noua-luni-11644986
11644986
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.