Ziarul Financiar trimite un manager la EMBA

Postat la 07 septembrie 2010 42 afişări

Ziarul Financiar ofera managerilor posibilitatea de a castiga o bursa EMBA integrala, in valoare de 35.000 euro, la WU Executive Academy of the Vienna University of Economics and Business.

Bursa oferita cititorilor ZF, pentru al doilea an consecutiv, se adreseaza executivilor de top cu cel puţin cinci ani de experienţa intr-o poziţie de management. Pana pe 5 octombrie, cititorii care se aboneaza la cotidianul de afaceri pe 12 luni pot aplica la o bursa integrala oferita de Ziarul Financiar si Vienna University.

Dosarul de aplicaţie trebuie sa fie trimis prin e-mail la adresa bursaemba@zf.ro si sa conţina: un formular standard completat, o scrisoare de motivare, CV-ul participantului, doua scrisori de recomandare, diploma de licenţa, o copie dupa pasaport, o fotografie si dovada de plata a abonamentului la cotidian.

Documentele pot fi redactate doar in limba engleza, iar modele standard se gasesc pe pagina web www.zf.ro/bursa-emba. Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie formata din reprezentanţi ai WU Executive Academy si ai Ziarului Financiar. Acestia vor anunţa castigatorul pe 31 octombrie.

Programul de Executive MBA al instituţiei austriece a fost desemnat cel mai bun program de master de business disponibil in Romania, in Top MBA 2010 - un clasament realizat de Ziarul Financiar pe baza a aproximativ 300 de raspunsuri ale unor absolvenţi de anul trecut.

Peste 120 de manageri, antreprenori si tineri profesionisti au absolvit, pana in prezent, primele trei serii ale programului de EMBA desfasurat la Bucuresti de WU Executive Academy. Majoritatea participanţilor au peste 11 ani de experienţa in munca, din care cinci sunt in management. Ei provin din domenii variate, precum finanţe-banci, comerţ, bunuri de larg consum, telecomunicaţii, media, petrol si gaze, IT sau chiar din sectorul public, iar media de varsta este de 34 de ani.

In decembrie 2010, cea de-a patra serie va incepe cursurile. Programul se desfasoara part-time, in module lunare, si dureaza 14 luni, incluzand sesiuni de cursuri in SUA (Strategii pentru o companie globala) si Austria (O regiune in schimbare). Programa se axeaza pe cursuri interactive si practice de management general si financiar, susţinute de profesori universitari ai unor instituţii recunoscute la nivel mondial precum Harvard, Thunderbird, University of Minnesota.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
EMBA,
manager,
Ziarul Financiar
/actualitate/afaceri/ziarul-financiar-trimite-un-manager-la-emba-7135508
7135508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.