Wipro Technologies isi deschide un birou la Timisoara si inchiriaza 4.500 mp birouri

Postat la 12 ianuarie 2010 3091 afişări

Furnizorul de servicii de outsourcing Wipro Technologies Romania isi va incepe in aceasta luna activitatea intr-un nou birou local, la Timisoara, inchiriand in acest sens o suprafata de birouri de 4.500 de metri patrati. Valoarea contractului se ridica la aproximativ sapte milioane de euro, potrivit datelor comunicate de catre companii.

"Suntem in Romania din anul 2006 si am evaluat mai multe locatii pentru o eventuala extindere atat in Bucuresti cat si la nivel national", a declarat Vivek Bakshi, presedintele Wipro Romania. "In final, si intr-un context complex, am decis extinderea in Timisoara, unde am reusit sa gasim toate conditiile necesare planului nostru de dezvoltare la nivel european: vorbitori de limbi straine care detin competentele tehnice necesare dezvoltarii centrului nostru si nu in ultimul rand spatiul ideal in care sa ne desfasuram si chiar extinde activitatea" a adaugat oficialul Wipro Romania.

Compania a inchiriat 4.500 mp de birouri in City Business Centre, agentul tranzactiei fiind compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle. Wipro va ocupa o mare parte din Cladirea C, in faza de constructie si cu termen de finalizare in ultimul trimestru din acest an. Contractul de inchiriere are o durata de zece ani, fiind semnat la o valoare lunara a chiriei de 13 euro pe metru patrat - similara cu chiriile practicate in zonele secundare din Bucuresti. La acest nivel de chirie, valoarea contractului dintre Wipro si dezvoltatorul proiectului se ridica la aproximativ sapte milioane de euro.

City Business Centre va include aproximativ 34.000 spatii de birouri Clasa precum si aproximativ 8.000 mp pentru activitati de retail si servicii, si va fi dezvoltat in cinci faze, fiecare insumand o cladire. Fiecare cladire are aproximativ 8.000 mp, dispusi pe parter, mezanin si 6 etaje, impreuna cu un etaj subteran dedicat spatiilor de parcare.

In prezent sunt finalizate si 100% inchiriate primele doua cladiri, cladirea III fiind in faza avansata de constructie. Printre chiriasi se numara Deloitte, Autoliv, Ciao/Microsoft, UniCredit Tiriac Bank, IBM, PWC si Alcatel-Lucent.

Dezvoltatorul proiectului este o firma infiintata in 2005 de catre producatorul de confectii ModaTim S.A., acesta fiind primul proiect imobiliar al companiei..

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/wipro-technologies-isi-deschide-un-birou-la-timisoara-si-inchiriaza-4-500-mp-birouri-5316537
5316537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.