Windows 8 a fost prezentat oficial

Postat la 15 septembrie 2011 11 afişări

Windows 8 este primul sistem de operare Microsoft creat să unească lumea PC-urilor cu cea a tabletelor, oferind utilizatorilor o experienţă interactivă şi plăcută, indiferent dacă se află în faţa tastaturii unui PC complet utilat, sau folosesc ecranul tactil al unei tablete.

Windows 8 este primul sistem de operare Microsoft creat să unească lumea PC-urilor cu cea a tabletelor, oferind utilizatorilor o experienţă interactivă şi plăcută, indiferent dacă se află în faţa tastaturii unui PC complet utilat, sau folosesc ecranul tactil al unei tablete. Pentru împăca în egală măsură ambele categorii de dispozitive, Windows 8 adoptă un sistem cu două interfeţe distincte, una pentru PC-uri şi sisteme laptop şi o interfaţă special creată ecrane tactile.

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
windows 8,
software,
lansare,
prezentare
/actualitate/afaceri/windows-8-a-fost-prezentat-oficial-8751230
8751230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.