Westhill: Vom mai dezvolta doua mall-uri in Romania

Postat la 30 iulie 2008 23 afişări

Compania britanica de dezvoltare imobiliara Westhill intentioneaza sa dezvolte inca doua proiecte de centre comerciale in Romania, valoarea totala a investitiilor pe plan local urmand sa urce la peste 500 de milioane de euro

"Am achizitionat deja sase hectare de teren in apropiere de Ploiesti si negociem alte preluari in zona pentru realizarea unui proiect rezidential si a unor spatii de birouri", a declarat directorul Westhill Romania, Andrei Panculescu. Potrivit acestuia, investitiile in proiectele rezidentiale si de birouri ar urma sa se ridice la circa 100 de milioane de euro.

 

Compania intentioneaza sa dezvolte si doua proiecte de centre comerciale, care ar atrage investitii cumulate de 200 – 250 de milioane de euro, centrele comerciale urmand sa fie replici la dimensiuni diferite ale centrului Zenith, lansat astazi oficial. Centrul comercial Zenith se va construi in Ploiesti, urmand sa fie inaugurat in al doilea semestru al anului 2010.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/westhill-vom-mai-dezvolta-doua-mall-uri-in-romania-2837194
2837194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.