Vulpoi&Toader Management creste cu o treime in 2010

Autor: Razvan Muresan Postat la 11 mai 2011 37 afişări

Grupul de firme Vulpoi & Toader Management, grup de companii cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata serviciilor de contabilitate, audit, consultanta financiara si contabila, a raportat cifra de afaceri pentru anul 2010 de aproximativ doua milioane de euro, in crestere cu 32% comparativ cu anul 2009.

Infiintata in anul 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este o companie cu capital integral romanesc care ofera servicii de tipul "one stop shop" in domeniul financiar contabil si al consultantei de afaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de angajati. Portofoliul de clienti VTM numara aproximativ 200 de companii, printre care Nova Imobiliare, Master Chem Oil SRL, Bear Projects SRL, Medicare Technics, Sprider Stores.

Serviciile oferite de VTM acopera de la servicii de contabilitate, consultanta fiscala si financiara, control fiscal, audit contabil si evaluare, pana la consultanta in aria resurselor umane, asistenta juridica si consultanta pentru accesarea de fonduri europene.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vulpoi-toader-management-creste-cu-o-treime-in-2010-8261617
8261617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.