Vladescu: Subiectul cotei unice este deschis pentru 2011

Postat la 29 iunie 2010 11 afişări

Modificarea cotei unice sau trecerea la un sistem pentru impozitare progresiva a veniturilor reprezinta o varianta de lucru pentru elaborarea bugetului pentru 2011, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.

"Cred ca tot sistemul de taxe si impozite trebuie regandit pentru 2011. Deocamdata, elaboram optiuni pe care le oferim lumii politice, care trebuie sa decida in acord cu partenerii sociali, pentru ca e nevoie de consens. (...) Din punctul meu de vedere, subiectul cota unica este deschis ", a spus Vladescu.

El a punctat ca, in ceea ce priveste TVA, optiunile sunt inchise, intrucat nu poate fi luata in calcul o noua majorare a acestei taxe.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vladescu-subiectul-cotei-unice-este-deschis-pentru-2011-6460649
6460649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.