Vladescu: "Oamenii pot sa moara si daca maresti taxele, si daca reduci cheltuielile"

Postat la 08 iunie 2010 13 afişări

Daca deficitul bugetar va fi mai mare de 6,8% si dupa diminuarea salariilor si a pensiilor, Ministerul Finantelor va incerca sa gaseasca solutii de reducere a cheltuielilor materiale si de capital, a declarat ministrul de resort, Sebastian Vladescu.

El a avertizat ca daca reducerile bugetare ale Guvernului nu sunt aprobate de Parlament, Romania s-ar putea indrepta catre un scenariu precum cel al crizei din Argentina din anul 2000.

"Oamenii mor din cauza greselilor facute de politicieni, si ceea ce incercam este sa corectam o greseala facuta de politicieni in trecut", a adaugat ministrul, ca reactie la criticile potrivit carora vor fi oameni care vor muri din cauza masurilor propuse de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vladescu,
cheltuieli,
impozite,
protectie sociala
/actualitate/afaceri/vladescu-oamenii-pot-sa-moara-si-daca-maresti-taxele-si-daca-reduci-cheltuielile-6316211
6316211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.