Vladescu: Am ajuns in situatia apocalipsei taxelor

Postat la 26 iunie 2010 11 afişări

Majorarea cotei TVA cu cinci puncte procentuale, la 24% va aduce la bugetul statului incasari suplimentare de 3,5-4 miliarde de lei, in urmatoarele şase luni, a declarat ministrul de Finante, Sebastian Vladescu.

"Suma este necesara si reusim sa inchidem cu deficitul bugetar agreat cu FMI", a spus Vladescu.

El a precizat totodata ca masura nu se incadreza in ceea "ce a vrut sa faca" guvernul ci "ceea ce a fost necesar". "Nu este ceea ce credem ca e bine pentru Romania. In loc sa ajustam bugetul in zonele unde cheltuielile crescusera irational, suntem in situatia in care majoram taxele. Am ajuns in situatia apocalipsei taxelor, asa cum spuneati dumneavoastră, presa", a declarat Vladescu in fata jurnalistilor.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Sebastian Vladescu,
TVA,
crestere
/actualitate/afaceri/vladescu-am-ajuns-in-situatia-apocalipsei-taxelor-6449233
6449233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.