Vitantis inaugureaza faza a doua

Postat la 30 iunie 2008 48 afişări

Maine va fi inaugurata a doua faza a parcului de retail Vitantis Shopping Center din Bucuresti, care va include o unitate Carrefour, un Technomarket si o galerie comerciala

In interiorul galeriei comerciale vor fi disponibile produse de IT&C – prin intermediul retailerilor Ultra Pro si MCS, bijuterii si accesorii : You & Me, Sevda, Meli Melo, Woman Instinct, Fufa, Optiplaza, produse de parfumerie si cosmetica – Ina Center, produse de marochinarie si incaltaminte: Leather Point, imbracaminte: Kenvelo, Lee Cooper, Moa si Body Talk, telefonie mobila – Germanos, Internity si Arsis, dealer Vodafone, Fonomat, dealer Orange, produse de presa si papetarie – Inmedio, articole de voiaj Mirano, produse farmaceutice de la Centrofarm, decoratiuni: Bamboo, Black Sheep Home Collection.

 

Aceasta reprezinta faza a doua a proiectului dupa ce in 2006 a fost inuagurat primul operator al parcului de retail: Praktiker. Urmeaza ca in septembrie sa se deschida in cadrul aceluiasi proiect magazinul de mabila Bontas (3000 de metri patrati suprafata inchiriabila) si restul galeriei de magazine distribuita pe doua nivele si insumand 11 300 de metri patrati inchiriabili.

 

Vitantis Shopping Center este localizat in sectorul 4, la intersectia Splaiul Unirii cu Soseaua Vitan –Barzesti, si face parte din portofoliul fondului de investitii Equest Balkan Properties.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vitantis-inaugureaza-faza-a-doua-2748296
2748296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.