Vitaliia Vlasiuk: Matematica succesului: 99% muncă + 1% noroc

Postat la 23 noiembrie 2022 90 afişări

Vitaliia Vlasiuk: Matematica succesului: 99% muncă + 1% noroc

Vârstă: 34 de ani

Funcţie: DSP Business Partner Confectionary and Dairy category South East Market

Companie: Nestlé România

Număr de colegi aflaţi în subordine: 6

Cifră de afaceri (2021): 1,1 mld. lei

Experienţă: În primii şase ani de carieră, a lucrat în vânzări şi trade marketing în companiile FMCG locale şi internaţionale (inclusiv Nestlé) în Ucraina, pe poziţii diferite. Când s-a mutat în România, a reînceput cariera în domeniul DSP (Demand and Supply Planning – n. red.) în divizia Confectionery.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Consider că cel mai important este să îţi placă ceea ce faci şi să fii perseverent. Pentru că nici talentul, nici ambiţia, fără muncă şi fără implicare în ceea ce faci, nu te ajută să ai rezultate bune. Succesul, în opinia mea, este 99% muncă Ă 1% noroc.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Nu pot să zic că nu deţin ceva foarte important pentru mine în prezent, există evident nişte dorinţe şi ambiţii, pe care, în timp, sper să reuşesc să le împlinesc. Cel mai mult mi-ar plăcea să avem pace în Europa dar, din păcate, nu putem influenţa acest lucru uşor.

În ce loc te simţi cea mai fericită?

Eu am trăit în câteva ţări şi oraşe diferite, şi am ajuns la concluzia evidentă: nu locul îi face pe oameni fericiţi, doar oamenii pot face locul fericit. Abilitatea de a fi fericit în locul în care eşti acum poate să te ducă în orice loc pe care îl doreşti.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

În afară de rezultatele profesionale şi plăcerea să lucrez cu colegii mei, aş zice: abilitatea de a mă adapta la schimbări şi integrarea în grupe sociale diverse. Şi desigur, fericirea pe plan personal, să fiu mama unei fetiţei de patru ani şi soţie.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Eu aş zice că dau 9, pentru că am trăit deplin fiecare moment şi am întâlnit oameni extraordinari. Şi un punct las ca „buffer” pentru viitor, desigur poate să fie şi mai bine.

Ce te motivează?

Mă motivează cel mai mult cum ar zice A. Maslow „autorealizarea”, adică să fiu la momentul potrivit, la locul potrivit pentru mine, ca să ating şi potentialul meu maxim şi să adaug valoare adăugată societăţii şi companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Vitaliia Vlasiuk

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.