Vinci-Aktor ar putea renunta la constructia autostrazii Comarnic-Brasov

Postat la 14 aprilie 2010 10 afişări

Consortiul Vinci-Aktor, care a castigat licitatia pentru constructia in concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov, ar putea renunta la contract deorece nu dispune de fonduri pentru a finanta proiectul in valoare de 1,5 miliarde de euro, astfel incat proiectul ar putea fi oprit.

"Ei (consortiul castigator - n.r.) au venit saptamana trecuta si ne-au spus ca au probleme foarte mari in a gasi finantare si asteptam un raspuns oficial azi sau maine. Daca se decid sa renunte, vom face o analiza pentru a afla daca trebuie sa schimbam ceva la proiect, daca il mai facem prin concesiune si cand se va intampla acest lucru. Nu putem relua licitatia pentru ca riscam sa ne lovim de acelasi lucru: nu exista bani pe piata internationala", a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, surse din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vinci-aktor-ar-putea-renunta-la-constructia-autostrazii-comarnic-brasov-5895959
5895959
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.