Vanzarile de notebook-uri consumer si comercial vor creste in T4 fata de T3 din 2009

Postat la 07 octombrie 2009 9 afişări

Compania de cercetare IDC a elaborat un raport potrivit caruia vanzarile de notebook-uri consumer si comercial vor creste, iar vanzarile de desktop comercial vor scadea in trimestrul patru al acestui an, comparativ cu trimestrul al treilea, au anuntat oficialii companiei Lenovo, cel mai mare producator chinez de computere.

"Vanzarile au mers foarte bine pana acum", a declarat Aurel Netin, Country Manager Lenovo Romania si Moldova. "Cu privire la asteptarile pentru acest an, nu vad un impact negativ , cel putin asupra numarului de unitati vandute", a completat acesta precizand ca Lenovo se axeaza in principal pe sectorul de business.

Cele mai bine vandute produse ale companiei de pana acum fac parte din gama T, precum T400 si T63, iar oficialii Lenovo sustin ca noul laptop T400 lansat astazi va imbunatati seria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
vanzari,
notebook-uri,
/actualitate/afaceri/vanzarile-de-notebook-uri-consumer-si-comercial-vor-creste-in-t4-fata-de-t3-din-2009-4968942
4968942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.