Ursus Breweries a numit un nou presedinte: Gary Whitlie

Postat la 23 martie 2010 36 afişări

din Romania, incepand cu iunie 2010. El lucreaza de 26 de ani in cadrul grupului SABMiller si a ocupat diverse functii de conducere in cadrul departamentelor financiare, dar a si condus activitatea in trei operatiuni ale grupului. A fost general manager al Chamdor Breweries in Africa de Sud, a pus bazele si a coordonat activitatea Miller Brands, operatiunile SABMiler in Marea Britanie, iar din octombrie 2008 este managing director al Dreher Breweries, Ungaria.

"Romania imi ofera multe provocari, in special avand in vedere evolutia recenta a pietei berii", a declarat Gary Whitlie.

Gary Whitlie a fost numit general manager al Chamdor Breweries in 1993, iar dupa doar un an o fost promovat in pozitia de finance director al Beer Division. In 1999 a ocupat in Ungaria pozitia de finance director al operatiunilor SABMiller in Europa.

La inceputul anului 2001 el a parasit Ungaria dupa o perioada "prea scurta" petrecuta in Budapesta pentru a prelua functia de director finance & control al grupului SABMiller. In 2005 a trecut in partea operationala in functia de managing director, punand bazele Miller Brands, operatiunile SABMiller in Marea Britanie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Ursus Breweries,
Gary Whitlie,
bere
/actualitate/afaceri/ursus-breweries-a-numit-un-nou-presedinte-gary-whitlie-5769813
5769813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.