Upground investeste 260 mil. euro intr-un complex imobiliar

Postat la 05 decembrie 2007 1 afişăre

Dezvoltatorul imobiliar Upground va investi 260 de milioane de euro in dezvoltarea unui ansamblu imobiliar in zona Lacului Tei

Complexul va cuprinde doua cladiri de apartamente, in regim de inaltime 3S+P+16E, care vor reuni 600 de apartamente si doua cladiri de birouri, cu o suprafata inchiriabila de 100.000 de metri patrati. Investitia totala a companiei se va ridica la 260 milioane de euro, din care 100 de milioane vor fi directionati catre componenta rezidentiala.

"Proiectul pune la dispozitia rezidentilor supermarket, clinica medicala, gradinita, after-school, farmacie, banca, curatatorii si spalatorii ecologice, cafenele, restaurante si multe altele. Spre exemplu, World Class, prin brandul sau de top, Health Academy, a semnat deja un parteneriat pentru 2.200 mp. In acest fel, ne asiguram ca viitorii locuitori Upground au tot ce le trebuie chiar langa casa”, a declarat Valentin Preda, General Manager Upground.

Proiectul va fi finantat din resurse proprii si din doua linii de finantare in valoare de 150 milioane de euro, obtinute de la Banca Romaneasca si Bancpost. Valentin Preda a mai spus ca valoarea comerciala a intregului proiect va fi de 450 mil. Euro.

Proiectul se va situa in perimetrul delimitat de Bd. Barbu Vacarescu, Str. Fabrica de Glucoza si Sos. Petricani, cu vedere spre Lacul Tei, cladirile de birouri urmand sa fie primele finalizate (in martie respectiv octombrie 2008), in timp ce cladirile rezidentiale vor fi finalizate in semestrul II din 2009.

Pretul pe metru patrat porneste de la 1.600 euro + TVA, reprezentantii dezvoltatorului afirmand ca acesta va creste in etape in urmatoarea perioada. In acest moment, cea mai ieftina proprietate rezidentiala costa 168.000 de euro, in timp ce cea mai scumpa costa 1,2 milioane de euro.

Upground propune cumparatorilor sai 600 de apartamente, avand 46 de tipologii: 5 tipuri de apartamente de 2 camere, 5 tipuri de apartamente de 3 camere, 2 tipuri de 4 camere, 19 tipuri de duplex-uri si alte 15 tipuri de apartamente penthouse. Suprafetele sunt cuprinse intre 97 si 400 de mp.

Compania Upground este o companie care are in componenta actionariatului mai multe companii si investitori din Marea Britanie si Grecia, cea mai mare parte dintre acestia facand parte si din actionariatul companiei Jaguar Development, care a dezvoltat centrul comercial City Mall din sudul Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
rezidential,
real-estate,
Upground
/actualitate/afaceri/upground-investeste-260-mil-euro-intr-un-complex-imobiliar-1074916
1074916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.