Unele facturi la intretinere, platite prin internet

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 08 august 2011 51 afişări

Factura de intretinere poate fi platita si online, lucru valabil pentru 7.000 de apartamente din Bucuresti aflate in administrarea grupului de firme Scomet.

Furnizorul de servicii de administrare financiara si tehnica pentru blocurile de apartamente Scomet a anuntat introducerea in parteneriat cu ePayment a modalitatii de plata online pentru plata facturii de intretinere pentru locatarii a aproximativ 7.000 de apartamente aflate in administrarea companiei.

Pentru primele sase luni, 25-30% dintre locatari vor achita facturile la intretinere online, prin intermediul noii solutii de plata. Iar in urmatoarele 18 luni, compania are ca obiectiv cresterea portofoliului la 250.000 de apartamente, dintr-un total de peste 3,7 de milioane, conform ultimului recensamant, care achita anual peste 2,5 de miliarde de euro la intretinere, potrivit estimarilor ePayment.

Prima plata online a fost deja realizata vineri, 5 august, pentru un apartament din ansamblul rezidential Swiss Cottage si a fost in valoare de 105 lei.

"Plata online este primul pas in strategia Scomet de a crea mai mult timp liber pentru proprietarii de apartamente folosind avantajele Internetului. In acest moment proprietarii din blocurile administrate de Scomet pot vizualiza pe internet in timp real tot ce se intampla in blocul lor, de la 'cat am de plata la intretinere', pana la parerea vecinilor despre cainele de la etajul 2 care latra toata noaptea. Intr-un viitor apropiat participarea locatarilor in cadrul asociatiilor de proprietari se va face printr-un singur click si toate activitatile aferente", explica Ottavio Serbanescu, directorul Scomet.

Grupul de firme Scomet detine un portofoliu de 7.000 de apartamente in aproximativ 110 asociatii de proprietari in blocuri si complexuri rezidentiale din Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internat,
plata,
facturi,
online
/actualitate/afaceri/unele-facturi-la-intretinere-platite-prin-internet-8584852
8584852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.