Unde gasesti cele mai mari reduceri de preturi la incaltaminte

Postat la 07 august 2010 26 afişări

E sezonul reducerilor fara doar si poate si daca cei care vand haine au trecut repede peste inhibitii si au taiat pana la 80 si chiar pana la 90% din preturi (asta in anumite cazuri speciale), comerciantii de incaltaminte par a fi mai reticenti! Reducerile lor incep de undeva de la 10% si trec destul de greu de 50-60%. Oferta este insa foarte bogata si puteti gasi pantofi si sandale de firma la preturi mai mult decat ok.

Sa vedem despre ce e vorba?

Cel putin la prima vedere, cele mai mari reduceri de preturi par a se fi facut la brandurile care au la vanzare incaltaminte in Fashion House, outletul din Militari.

De exemplu, sa luam brandul Benvenuti, care si-a facut curaj si de pe 2 august si pana pe 31% august are o campanie de reduceri de pana la 69% la toata marfa de vara.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
reduceri de preturi,
incaltaminte
/actualitate/afaceri/unde-gasesti-cele-mai-mari-reduceri-de-preturi-la-incaltaminte-6801888
6801888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.