Un nou CEO la RBS Romania

Postat la 11 septembrie 2009 46 afişări

Seful RBS Bank Romania, Peter M. Weiss, al carui mandat de patru ani s-a incheiat, va fi inlocuit la conducerea bancii de Johan Gabriels, dupa obtineea aprobarii din partea BNR.

Johan Gabriels (foto) are o experienta de 20 de ani in domeniu. Anterior a avut pozitii de management financiar si general atat in domeniul financiar-bancar, cat si in FMCG. A lucrat in numeroase tari si in organizatii precum Arthur Andersen, Mars (Olanda, Rusia, Franta), PepsiCo (Franta, Italia, Spania), CapitalOne (Statele Unite, Marea Britanie) si, de asemenea, RBS.

Peter M. Weiss activeaza in Romania din anul 2005, timp in care a condus relatiile de afaceri cu clientii institutionali, corporatii si persoane fizice. In viitorul apropiat, Weiss va prelua functia de CEO al RBS Bank in Grecia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/un-nou-ceo-la-rbs-romania-4885460
4885460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.